top of page
  • Obrázek autoraNikola Bezděková

Znáte to? Když už, tak pořádně




Nebo možná spíš naplno. Prostě co víc chtít - 15ti měsíčního syna, 5ti týdenní čtyři štěňata, 3 letou fenku, 12 letého kocoura, dům k obhospodaření a ano, na manžela nesmím zapomenout 😍. Nebudu lhát, spala bych. Přes to všechno je každý den nádherným okamžikem, které mají místo v deníčku našich životů... tedy když zrovna po x-té neperu, neuklízím nebo neřeším co bude k jídlu, ale jak by řekla moje paní máma (čtěte: tchýně): "To aby člověk věděl, že žije."


A u nás to fakt žije!


Z těch našich čtyřnohých mazánků z vrhu A se stávají osobnosti. Baví mě to pozorovat. Syn prudí je, oni prudí kocoura, kocour prudí Laki a všichni prudí mě (poznámka pro zvídavé: manžela prudí v práci - nebo já?) 😁.


Samozřejmě se snažíme stále připomínat, že tu s námi nezůstanou napořád a najdou si je jejich noví páníčkové a ano, asi na nás zapomenou (au, to je bolavá myšlenka), ale když se na vás vrhnou, olizují, okusují, chtějí vaši pozornost nebo vám usnou v náručí, protože toho běhání po baráku už bylo opravdu moc, to je nejvíc. Milujeme je nadevše a věříme, že to tak budou mít i ve svých nových domovech. Děkujeme za to.


Naše štěňátka dostanou do svých nových domovů vodítka a obojky z programu hexa zakoupených na e-shopu Ritega.cz a granule, na která jsou zvyklá, hračky, pamlsky a pelíšek od JKAnimals.cz. Budou odčervená, naočkovaná, očipovaná a samozřejmostí je průkaz původu.




114 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page